Povratak na glavni izbornik
O nama Sekcije Vijesti Izložbe Edukativni programi Izdavacka djelatnost Kontakt
 
 

GALERIJA ULUPUH:

Adresa i kontakt
Fotografije unutrašnjosti i tlocrt
Aktualna izložba


Izložbe u drugim prostorimaOdaberite sliku koju želite prikazati:


    

    

    

    

    

    

    

 


Edu radionice 2016.EDU međunarodne studentske radionice kostimografije, mode i tekstilnog oblikovanja te likovne kritike/eseja

Galerija ULUPUH, Tkalčićeva 14, Zagreb, 15.11. – 1.12.2016.
Tekstilno tehnološki fakultet, TTF galerija, Zagreb, 6.12. – 29.12.2016.

Autorice projekta su doc. dr. art. Ivana Bakal i dr.sc. Silva Kalčić, u suautorstvu sa voditeljima radionica.

Radionica kostimografije na temu Origami i Reciklaža
Galerija ULUPUH, 15.11. - 18.11.2016.
Idejni koncept i voditeljica Mr Ljiljana Petrović, red.profesor
Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu
Suradnica: mag. ing. des. tex. Sanja Jakupec

Izložba završnih radova
Galerija ULUPUH, 18.11. – 1.12.2016.

Kostimografska radionica održana je u Galeriji ULUPUH od 15. do 18. studenog 2016.

Polaznici radionice: studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu: kolegij Modna ilustracija, smjer Kostimografija, kolegij Primijenjena kostimografija II , smjer Dizajn tekstila, kolegij Kreiranje tekstila; gosti studenti Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda, Odsek Kostim, modul Scenski kostim. Abecednim redom: Mia Armanda, Valentina Banović, Manuela Brcko, Ivan Herga, Lora Holjevac, Monika Jugović, Ana Jurjević, Mirjam Krajina, Silvia Kranjec, Andrea Kurtić, Ivona Lajko, Iva Ninić, Dora Ojdenić, Ida Palčić, Iva Perko, Ivana Peruč, Ana Raguž, Tanja Rašetić, Silvija Vinković, Antonija Višak, Anja Vranješ, Eni Vrkljan, Đorđina Vukasović, Romina Zahtila, Jelena Zenko-Milović, Jana Zujović

Mentori : Mr Ljiljana Petrović red.prof., doc.dr.art. Ivana Bakal, doc.art. Koraljka Kovač Dugandžić i predavač dipl. ak. slik. Marin Sovar.

Organizator: doc.dr.art. Ivana Bakal, ULUPUH u suradnji sa Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu i Fakultetom primenjenih umetnosti iz Beograda

Likovni postav izložbe: red.prof. mr. Ljiljana Petrović.

Izložba se otvara u petak, 18. studenog u 19 sati i moći će se pogledati do 1. prosinca, radnim danom od 10 do 17 sati, subotom od 10 do 13 sati. Nedjeljom i praznicima galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

Projekt se u prosincu nastavlja na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje će kao voditelji radionica uz profesore iz Zagreba gostovati profesori iz Sarajeva i Ljubljane – izložba studentskih radova nastalih na tim radionicama otvoriti će se u TTF galeriji 20. prosinca. Uz radionice mode i tekstilnog oblikovanja održati će se i radionica pisanja likovne kritike i eseja.

Projekt EDU međunarodnih studentskih radionica započet je 2013. godine a cilj je, kroz godišnje radionice sa studentima i izložbe njihovih radova, stjecanje specijalističkoga znanja i usavršavanje kreativnog i individualnog pristupa kao suplement nastavnoga programa. Autorice projekta su doc. dr. art. Ivana Bakal i dr.sc. Silva Kalčić.

Organizator: ULUPUH u suradnji sa Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu i Fakultetom primenjenih umetnosti iz Beograda.

Projekt se realizira uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH.

Datum održavanja: 14.11. - 1.12.2016. / Autor teksta: ULUPUH

 
 
Administracija